Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ομάδα Κορασίδων επί του Ν. Βότση με 3-2 και ολοκλήρωσε με πανηγυρικό τρόπο την γ’ φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ. Με το αποτέλεσμα αυτό η Ελπίδα τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της και θα έχει το πλεονέκτημα έδρας στους προημιτελικούς με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, που θα ξεκινήσουν το Σάββατο 23/1 από τους Αμπελόκηπους.

Ο αγώνας ήταν πραγματικό θρίλερ και κράτησε σε αγωνία τους θεατές μέχρι τον τελευταίο πόντο. Η Ελπίδα μπήκε στον αγώνα μουδιασμένα, στο πρώτο της παιχνίδι χωρίς την τραυματία Μάγδα Αμπεριάδου και ο Ν. Βότσης έφτασε εύκολα στο 2-0. Τα λόγια του Γιώργου Τεμελούδη, όμως, ξύπνησαν τις αθλήτριες και μετά το τρίτο σετ εμφανίστηκε μια Ελπίδα από τα παλιά, που έκανε εξίσου εύκολα το 2-2. Το τάι μπρέικ ξεκίνησε ιδανικά (7-1), αλλά σταδιακά οι γηπεδούχοι εξαφάνισαν τη διαφορά και προηγήθηκαν με 12-10. Ακολούθησε νέα μάχη, αλλά τα κορίτσια της Ελπίδας κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και την πρώτη θέση.

Τα σετ: 25-19, 25-10, 16-25, 19-25, 13-15

Ν. ΒΟΤΣΗΣ (Βαλσαμίδης): Κώστογλου, Αλέξη, Λιούτα, Σαρλή, Θωμαΐδου, Κυριακίδου, Πετρινόλη (λ) - Καλονίκου (λ), Νταντούλα, Αντύπα, Ιορδανίδου, Καβαλιεράτου.

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Σαλαγκούδη, Τσιφλικιώτη, Αρμουτσή, Χυτίρογλου, Δριντσούδη, Παπάζογλου, Ευγενίδου (λ) - Μήτσκου (λ), Σουπιώνη, Κοκαβέση, Σκεφαλέ, Καλομοίρη, Σκιαδά, Σπυρίδωνος.