Φιλικό αγώνα έδωσε την Τρίτη η γυναικεία ομάδα της Ελπίδας με την Εθνική Νεανίδων (με αθλήτριες μόνο από την Βόρεια Ελλάδα) στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης», στο πλαίσιο της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο αγώνας είχε στην αρχή προπονητικό χαρακτήρα και στην συνέχεια παίχτηκαν δύο σετ, τα οποία κέρδισε η Εθνική με 25-19 και 25-16.

«Ηταν το τελευταίο μας τεστ πριν από την συγκεντρωτική προετοιμασία στη Μεγαλόπολη και είχαμε την ευκαιρία να δούμε την κατάσταση των αθλητριών. Ευχαριστούμε την Ελπίδα για την φιλοξενία και την βοήθειά της στην Εθνική ομάδα», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Ανδρεάδης.

ΕΛΠΙΔΑ (Χρυσομαλλίδης): Σεφεριάδου, Κ. Μπολέτου, Καλαντάτζε, Κομνίνο, Νώτη, Γκοβεδάρου, Σουπιώνη (λ) – Καραμούτσα, Κιουτσιούκη, Λουτατίδου, Δροσοπούλου, Ντολοπούλου.

ΕΛΛΑΣ (Ανδρεάδης): Καλαγασίδη, Τζιαρλή, Φακοπουλίδου, Παπάζογλου, Καραφουλίδου, Π. Ξανθοπούλου, Μ. Ξανθοπούλου (λ) – Καραγιάννη (λ), Μυλωνά, Ματσαρόκη, Βασιλοπούλου, Τσουκαλά.