Χωρίς να συναντήσει προβλήματα, η Ελπίδα νίκησε στα Γιάννενα τον νεανικό Ηρακλή και ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο στην κορυφή του Β1 ομίλου της Α2 Γυναικών. Σε συνδυασμό μάλιστα με την ήττα της Νέας Γενεάς, η ομάδα των Αμπελοκήπων θα μπει στον β’ γύρο με διαφορά τεσσάρων βαθμών από την αντίπαλό της.

Για την ομάδα γυναικών ήταν ο τελευταίος αγώνας πρωταθλήματος μέσα στο 2015 και θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον προπονητή μας Γιώργο Χρυσομαλλίδη, που παρά το πένθος για την απώλεια της μητέρας του, συνόδεψε κανονικά την ομάδα στα Ιωάννινα. Ο επόμενος αγώνας πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένος για τις 9 Ιανουαρίου με αντίπαλο τον Ν. Βότση, αλλά πριν τα Χριστούγεννα αναμένεται να διεξαχθεί ο αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Μυγδονιακό.

Τα σετ: 13-25, 19-25, 16-25

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ζιώγος): Λώλη, Καρατζόγλου, Γκατζούνη, Δημητρέλλου, Σταύρου, Ζερβοπούλου, Αθ. Τσάνη (λ) - Δερμιτζάκη (λ), Α. Τσάνη, Ράπτη, Τσιτσιλίκα, Θεοδωράκη, Γκλατζούνη, Σιωρέντα.

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Σεφεριάδου, Παπάζογλου, Κομνίνο, Κ. Μπολέτου, Γκοβεδάρου, Καλαντάτζε, Σουπιώνη (λ) - Βουγιουκλίδου (λ), Κιουτσιούκη, Ντολοπούλου, Καραμούτσα, Ντολοπούλου, Λουτατίδου,Μ. Μπολέτου.

* Τα άλλα αποτελέσματα: Ανατόλια - Νέα Γενεά 3-1, Ποσειδών Βερ. - Ν. Βότσης 3-1, Καμπανιακός - ΑΣ Γιάννενα 3-0.