Την σπουδαιότερη φετινή της νίκη (…μέχρι την επόμενη) πέτυχε το Σάββατο η ομάδα Κορασίδων της Ελπίδας. Νίκησε εκτός έδρας τον Αρη με 3-2, αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2, και σε συνδυασμό με την ήττα του Ν. Βότση από τον ΑΣΚ Λαγκαδά έμεινε μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη κρατά πλέον την τύχη στα χέρια της και εφόσον κερδίσει τους επόμενους αγώνες στην έδρας της θα εξασφαλίσει την πρόκριση στην οκτάδα.

Οσον αφορά τον αγώνα η Ελπίδα ξεκίνησε πολύ άσχημα, με πολλά λάθη στην υποδοχή, αλλά αφυπνίστηκε μετά το 0-2. Αρχισε να πιέζει στο σέρβις, βελτιώθηκε στο μπλοκ και τα κορίτσια έδειξαν μεγάλα ψυχικά αποθέματα, σε αντίθεση με τις γηπεδούχες που λύγισαν από την πίεση του παιχνιδιού. Ιδιαίτερα δραματικό και κρίσιμο ήταν το τέταρτο σετ, όπου ο Αρης είχε συνεχόμενα ματς μπολ αλλά η Ελπίδα δεν τον άφησε να τα εκμεταλλευτεί. Στο τάι μπρέικ η ομάδα των Αμπελοκήπων προηγήθηκε με 7-1 αλλά το σετ έγινε ξανά ντέρμπι καθώς ο Αρης ισοφάρισε (9-9) και όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Τα σετ: 25-17, 25-11, 22-25, 28-30, 13-15

ΑΡΗΣ (Ιόβτσεφ): Γερομίχαλου, Καθάριου, Ζωίδου, Σταματίου, Βασιλείου, Γουγούση, Γκαμάνη (λ) - Μπάκα, Πήττα, Ευθυμιάδου.

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Σαλαγκούδη, Τσιφλικιώτη, Σπυρίδωνος, Χυτίρογλου, Αμπεριάδου, Παπάζογλου, Μήτσκου (λ) - Ευγενίδου (λ), Κοκαβέση, Δριντσούδη, Σουπιώνη, Σκεφαλέ, Καλομοίρη, Σκλόπη.

Το Σάββατο 12/12 η Ελπίδα υποδέχεται τον Ν. Βότση.