Ασταμάτητη συνεχίζει η γυναικεία ομάδα της Ελπίδας στο πρωτάθλημα της Α2 και με την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Με την αρχηγό Κατερίνα Μπολέτου να επιστρέφει έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό της, η ομάδα του Γιώργου Χρυσομαλλίδη νίκησε τον Καμπανιακό με 3-0 και στο τέλος πανηγύρισε με τους φίλους της που γέμισαν το "Ι. Λεμονίδης" δημιουργώντας ωραία ατμόσφαιρα.

Στο ξεκίνημα του αγώνα μέχρι και τα μέσα του δεύτερου σετ, τα κορίτσια της Ελπίδας πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση, αλλά στη συνέχεια η ομάδα της Χαλάστρας αντέδρασε και το σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Στο τρίτο σετ οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στην αρχή, αλλά σταδιακά η Ελπίδα βελτίωσε το σέρβις και το μπλοκ και τελείωσε το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες. Το Σάββατο 21/11 η Ελπίδα αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Ανατόλια.

Τα σετ: 25-15, 25-22. 25-16

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Σεφεριάδου, Παπάζογλου, Κ. Μπολέτου, Μ. Μπολέτου, Γκοβεδάρου, Καλαντάτζε, Σουπιώνη (λ) - Μήτσκου (λ), Καραμούτσα, Βουγιουκλίδου, Δροσοπούλου, Νώτη, Κομνίνο.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Αγγουράς): Ακριβοπούλου, Στ. Μητροπούλου, Φαλέγκου, Κρ. Μητροπούλου, Ιωαννίδου, Παρασκευαΐδου, Παππά (λ - Δόγρανλη (λ), Κουντουρά, Μαργαριτοπούλου, Κελπέκη.

* Τα άλλα αποτελέσματα: Νέα Γενεά - ΑΣ Γιάννενα 3-0, Ηρακλής Ιωαννίνων - Ανατόλια 3-2, Ν. Βότσης - Νίκη Αλεξ. 3-1.