Νικηφόρο ήταν το πρώτο εκτός Θεσσαλονίκης ταξίδι για τις γυναίκες της Ελπίδας, στο πρωτάθλημα της Α2. Η ομάδα του Γιώργου Χρυσομαλλίδη νίκησε στην Αλεξανδρούπολη την τοπική Νίκη και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, όντας η μοναδική αήττητη ομάδα του ομίλου. Καθοριστική ήταν η επικράτηση στο δεύτερο σετ με 26-24, αφού η Νίκη είχε προηγηθεί με 24-21 και μπορεί στη συνέχεια η ομάδα του Εβρου να μείωσε σε 1-2, αλλά στο τέταρτο σετ η Ελπίδα ήταν καταιγιστική και δεν έδωσε δικαιώματα στους αντιπάλους της.

Η Ελπίδα αγωνίστηκε και πάλι χωρίς την Κατερίνα Μπολέτου, η οποία πάντως επανήλθε στην αποστολή μετά τον τραυματισμό της. Η ατμόσφαιρα ήταν γιορταστική και μετά τον αγώνα, καθώς η Ελένη Γκοβεδάρου έκλεισε τα 19 της χρόνια και γιόρτασε τα γενέθλιά της με την υπόλοιπη ομάδα.

Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου η Ελπίδα φιλοξενεί τον Καμπανιακό.

Τα σετ: 15-25, 24-26, 25-22, 13-25

ΝΙΚΗ (Δήμητσας): Χαρισιάδου, Βενέτη, Καλογεροπούλου, Καρακύκλα, Νικολαΐδου, Δεδούση, Λυμπεροπούλου (λ) -Αργύρη, Καράμπαλη, Κωνσταντινίδου, Νικολάου.

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Καραμούτσα, Παπάζογλου, Λουτατίδου, Ντολοπούλου, Γκοβεδάρου, Καλαντάτζε, Σουπιώνη (λ) - Σκεφαλέ (λ), Βουγιουκλίδου, Δροσοπούλου, Νώτη, Μ. Μπολέτου, Σεφεριάδου.

* Τα άλλα αποτελέσματα: Ανατόλια - Ποσειδών Βέροιας 3-0, Καμπανιακός - Ηρακλής Ιωαννίνων 3-0, ΑΣ Γιάννενα - Ν. Βότσης 0-3.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΕΝΗ!