Την δεύτερη θέση του ομίλου τους κατέλαβαν οι κορασίδες στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ και συνεχίζουν μετά τη νίκη τους στο Δρυμό επί του Μυγδονιακού. Η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη πήρε εύκολα το πρώτο σετ, αλλά στο δεύτερο σετ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, αφού οι γηπεδούχες προηγήθηκαν 23-20 και χρειάστηκε ένα σερί πέντε άσσων της Μαρίας Σαλαγκούδη για να γυρίσει το σετ. Δύσκολα κύλησε και το τρίτο σετ, αλλά στο τέλος η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων έκρινε το παιχνίδι.

Στην β’ φάση του πρωταθλήματος η Ελπίδα θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Πολυγύρου, εκτός και εντός έδρας και χρειάζεται δύο νίκες για να προκριθεί στους «16». Ο πρώτος αγώνας θα γίνει το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στην πρωτεύουσα της Χαλκιδικής.

Τα σετ: 25-9, 25-23, 25-21

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Σαλαγκούδη, Χυτίρογλου, Αμπεριάδου, Τσιφλικιώτη, Αρμουτσή, Παπάζογλου, Μήτσκου (λ) - Ευγενίδου (λ), Σουπιώνη, Σκεφαλέ, Καλομοίρη, Κοκαβέση, Δριντσούδη, Σκλόπη.

* Νωρίτερα στους Αμπελόκηπους, η Β ομάδα Κορασίδων νίκησε εύκολα τον ΒΑΟ με 3-0 (25-10, 25-15, 25-9) και συνεχίζει αήττητη την πορεία της. Αγωνίστηκαν οι Γούση, Τάτση, Μηνασίδου, Καζοτζή, Καραγιάννη, Κιρκινέζη, Θωμαΐδου, Τσελεκίδου, Κότελη, Σπανού, Λεονταρίδου, Ιασωνίδου (λ), Κιόσια (λ).

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ - ΕΛΠΙΣ Α 0-3

ΕΛΠΙΣ Β - ΒΑΟ 3-0