Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στον φετινό «μαραθώνιο» της Α2 έκανε η ανδρική ομάδα της Ελπίδας, κερδίζοντας στο σχεδόν γεμάτο «Ι. Λεμονίδης» τον Αίαντα με 3-0. Στο ντεμπούτο του στον πάγκο, ο Γιώργος Καραβιδόπουλος δεν είχε στη διάθεσή του τον τραυματία Φώτη Βασιλειάδη και η νεανική ομάδα του Ευόσμου προέβαλε σθεναρή αντίσταση στο πρώτο σετ. Η Ελπίδα όμως, ακόμη και χωρίς τον αρχηγό της, κατάφερε να προηγηθεί και μετά κυριάρχησε στο γήπεδο, κερδίζοντας το χειροκρότημα των θεατών.

«Ηταν μία σημαντική νίκη γιατί παίζαμε το πρώτο παιχνίδι της σεζόν και είχαμε την απώλεια του Βασιλειάδη, αλλά τα παιδιά κατάφεραν να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια», σχολίασε ο τεχνικός της Ελπίδας. Το επόμενο Σάββατο 10/10 η Ελπίδα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ενωση Τούμπας (πρώην ΜΕΝΤ). Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των θεατών ήταν ο Τόλης Χαριτωνίδης, πρωταθλητής στους πρόσφατους Παγκόσμιους Αγώνες Μεταμοσχευμένων και ο διεθνής αθλητής του μπιτς βόλεϊ Στράτος Καββαδάς, που ξεπέρασε το σοβαρό τροχαίο που είχε το καλοκαίρι.

Τα σετ: 25-23, 25-18, 25-18

ΕΛΠΙΣ (Καραβιδόπουλος): Ακριτίδης, Σταυρακάκης, Γαβριήλ, Βεληχάι, Βουλγαρίδης, Χριστόφας, Ταλαμπίρης (λ) - Ξένος (λ), Παντίρης, Καραβιδόπουλος, Σαχπατζίδης, Μαυρίδης, Μπατσαράς, Μπολέτος.

ΑΙΑΣ (Νανάς): Κουντουρέτης, Χρηστινίδης, Ιωακειμίδης, Βαφέας, Κεσογλίδης, Καμαριώτης, Ρωμαλιάδης (λ) - Μπερμπέρογλου (λ), Απ. Κερτικίδης, Νικολαΐδης, Αρτακιανός, Αλ. Κερτικίδης, Κριθαράκης, Κόκας.