Μία ακόμη αθλήτρια θα ενισχύσει την γυναικεία ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πρόκειται για την κεντρική Δήμητρα Κιουτσιούκη (γεν. 1996) που αποκτήθηκε από τον Ερμή Δράμας και δήλωσε: «Είμαι χαρούμενη που θα παίξω στην Ελπίδα και εύχομαι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της». Όπως είχε ανακοινωθεί νωρίτερα, η γυναικεία ομάδα ενισχύθηκε με τη νεαρή διεθνή ακραία Ελένη Γκοβεδάρου, ενώ ανανεώθηκε η παραμονή της πασαδόρου Βίκυς Σεφεριάδου και της ακραίας Ειρήνης Βουγιουκλίδου.

Ακόμη, η Ελπίδα απέκτησε πέντε νέες αθλήτριες που θα αγωνιστούν στα αναπτυξιακά της τμήματα και θα ενισχύσουν την πρωταθλήτρια Ελλάδας ομάδα των κορασίδων, αλλά και την ομάδα νεανίδων. Πρόκειται για τις κεντρικές Σιμόνα Κομνίνο (γεν, 1997) από τον Πήγασο Πολίχνης, Αννα Παπάζογλου (2000) από τον Γαλαξία και Μαρία Αρμουτσή (2000) από τον Προμηθέα Πυλαίας, την πασαδόρο Μαρία Σαλαγκούδη (γεν. 2000) από τον Ορφέα Πλαγιαρίου και την ακραία Κωνσταντίνα Τσιφλικιώτη (1999) από τη Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου. Οι Αρμουτσή και Σαλαγκούδη ήταν μέλη της προεθνικής ομάδας Παγκορασίδων.

Η διοίκηση της Ελπίδας καλοσωρίζει τις νέες της αθλήτριες και τους εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει την Δευτέρα 24 Αυγούστου.