Με μία ακόμη συμμετοχή σε τελικό κλείνει η φετινή χρονιά για τις ομάδες βόλεϊ της Ελπίδας, καθώς η ομάδα Παγκορασίδων κατάφερε να προκριθεί για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν στον τελικό του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ. Η κάτοχος του τίτλου θα αντιμετωπίσει σήμερα, στο κλειστό γυμναστήριο της ΧΑΝΘ (ώρα 20.00) τους ισχυρούς Μακεδόνες Αξιού και θα προσπαθήσει να γίνει η πρώτη ομάδα που θα πάρει το πρωτάθλημα για τέταρτη συνεχή φορά!

Στον ημιτελικό της Παρασκευής η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη είχε εύκολο έργο, αφού έπιασε καλή απόδοση και απέκλεισε τον αξιόμαχο ΑΣΚ Λαγκαδά με 3-0. Ο αγώνας σημαδεύτηκε από μια άτυχη στιγμή, αφού λίγο πριν το τέλος του τραυματίστηκε η Τσόμι Οκουάρα του Λαγκαδά, στην οποία ευχόμαστε περαστικά. Στον άλλο ημιτελικό, που εξελίχτηκε σε ντέρμπι, οι Μακεδόνες νίκησαν τον Αίαντα Ευόσμου με 3-2.

Τα σετ: 25-16, 25-10, 25-11

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Καλομοίρη, Ευγενίδου, Ταϊτζόγλου, Σουπιώνη, Αμπεριάδου, Μήτσκου - Γούση, Θωμαΐδου, Μηνασίδου, Σκιαδά, Τάτση, Ιασωνίδου.

ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ (Κνάπεκ): Κλέπκου, Αντωνίου, Τίγκα, Ανδρονιάδου, Οκουάρα, Μουράτι - Τσαλκιτζή, Σαρίκου, Κατσάκου.

Οι αθλήτριες και η διοίκηση της Ελπίδας καλούν τους φίλους του συλλόγου να βρεθούν σήμερα στις 8 μμ. στο γήπεδο της ΧΑΝΘ και ενισχύσουν την ομάδα Παγκορασίδων, στην προσπάθειά της να κατακτήσει ακόμη ένα τίτλο.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου:
18.00 Αίας Ευόσμου - ΑΣΚ Λαγκαδά (Μικρός Τελικός)
20.00 Μακεδόνες Αξιού - Ελπίς Αμπελοκήπων (Τελικός)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Μπάμπης Καρασαρλίδης