ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Με έκπληξη λάβαμε γνώση της ανακοίνωσης που εξέδωσε ο ΑΕΣ Αριστοτέλης Επανομής, σχετικά με τον αγώνα Παγκορασίδων με την ομάδα του Συλλόγου μας, την Τετάρτη 13 Μαΐου στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης».

Μας λυπεί το γεγονός ότι στόχος της ανακοίνωσης είναι η συκοφάντηση του Συλλόγου μας για ένα μεμονωμένο επεισόδιο μεταξύ δύο ατόμων, που συνέβη αρκετή ώρα μετά το τέλος του αγώνα, έξω από το προαύλιο του γυμναστηρίου το οποίο είχε ήδη αδειάσει με απόλυτη ασφάλεια για θεατές και αθλήτριες. Και φυσικά παραλείπεται σκοπίμως να αναφερθεί ότι μόλις πληροφορήθηκαν το συμβάν οι υπεύθυνοι του Συλλόγου μας, έσπευσαν άμεσα να προσφέρουν την βοήθειά τους και να καλέσουν οι ίδιοι ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Είναι αυτονόητο ότι ο ΑΣ Ελπίς καταδικάζει απερίφραστα οποιαδήποτε μορφή βίας σε αθλητικούς χώρους και είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα η φιλοξενία που απολαμβάνουν οι σύλλογοι και οι φίλαθλοί τους, όταν αγωνίζονται στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης».

Είναι όμως αυτονόητο ότι καταδικάζουμε και οποιαδήποτε προσπάθεια που δυναμιτίζει το κλίμα πριν από τον τρίτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, ενός αγώνα που θα πρέπει να αποτελεί γιορτή, όπως και ο αντίστοιχος περυσινός στο ίδιο ουδέτερο γήπεδο.

Από τον ΑΣ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ