Πολύ πιο δύσκολα από ότι φανερώνει το σκορ, η Ελπίδα κατάφερε να νικήσει τον Αριστοτέλη Επανομής με 3-0 στο «Ι. Λεμονίδης» και να ισοφαρίσει την προημιτελική σειρά σε 1-1. Ετσι η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί, όπως και πέρυσι, σε τρίτο παιχνίδι, την Κυριακή 17 Μαΐου στο Κατσάνειο (18.30).

Στο ασφυκτικά γεμάτο «Ι. Λεμονίδης», στις κερκίδες του οποίου βρέθηκαν φίλοι και των δύο ομάδων, η Ελπίδα ξεκίνησε με πολύ άγχος και ο ψυχωμένος Αριστοτέλης προηγήθηκε με 9-16 και 18-21. Οι ανατροπές όμως είναι στο DNA της Ελπίδας και η Μάγδα Αμπεριάδου, με…νωπές τις δάφνες από το Πανελλήνιο Κορασίδων, έκανε με ένα τρομερό σερί στο σέρβις το σκορ 23-21 και βοήθησε την ομάδα να προηγηθεί.

Η κατάκτηση του σετ βοήθησε τις αθλήτριες του Γιώργου Τεμελούδη να ηρεμήσουν και να κάνουν εύκολα το 2-0, ενώ στο τρίτο σετ ο Αριστοτέλης έκανε μια τελευταία αντεπίθεση, απέτρεψε δύο ματς μπολ της Ελπίδας, αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει τη ροή του παιχνιδιού.

Τα σετ: 25-23, 25-18, 26-24

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Ταϊτζόγλου, Γούση, Αμπεριάδου, Καλομοίρη, Ευγενίδου, Σουπιώνη - Μήτσκου, Σκιαδά, Μηνασίδου, Ιασωνίδου, Θωμαΐδου, Τάτση.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ (Μητρούδης): Δεληαντωνίου, Στάθη, Πέτκου, Καράνου, Γεωργούλα, Πρώιου - Καραγκιόζη, Κατσαμά.