Την πρώτη της απώλεια στη φετινή σεζόν είχε την Τρίτη η ομάδα Παγκορασίδων της Ελπίδας. Στον πρώτο προημιτελικό του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ γνώρισε στην Επανομή την πρώτη της ήττα από την δυνατή ομάδα του Αριστοτέλη με 3-2 (25-22, 25-23, 20-25, 17-25, 15-11) και τώρα θα πρέπει να νικήσει την ερχόμενη Τετάρτη στους Αμπελόκηπους και να οδηγήσει τη σειρά σε τρίτο αγώνα. Η ομάδα που θα συμπληρώσει δύο νίκες, θα πάρει το εισιτήριο για το Final Four.

Οι αθλήτριες των δύο ομάδων πρόσφεραν ωραίο θέαμα στον κόσμο, παλεύοντας κάθε πόντο. Είναι όμως γεγονός ότι οι αθλήτριες του Γιώργου Τεμελούδη μπήκαν στον αγώνα νωθρές και βρέθηκαν να χάνουν με 2-0. Στο πρώτο σετ έχασαν προβάδισμα τεσσάρων πόντων και το 14-19 έγινε 21-19, ενώ στο δεύτερο ισοφάρισαν το 23-20 σε 23-23 αλλά δεν συνέχισαν την ανατροπή.

Στη συνέχεια η Ελπίδα δυσκόλεψε το σέρβις και βελτιώθηκε στο μπλοκ, με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει, αλλά στο τάι μπρέικ το καλό ξεκίνημα (2-4) δεν είχε συνέχεια και ο Αριστοτέλης, που έδειξε ότι ήθελε περισσότερο τη νίκη, προσπέρασε με 8-5 και 11-16, βάζοντας τις βάσεις για την επικράτησή του. Με την Ελπίδα αγωνίστηκαν οι Ταϊτζόγλου, Μήτσκου, Αμπεριάδου, Καλομοίρη, Σουπιώνη, Ευγενίδου, Γούση, Ιασωνίδου, Σκιάδα, Τάτση, Θωμαΐδου, Μηνασίδου.