Τον αποκλεισμό από τον πρώτο της αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος γνώρισε την Τετάρτη η γυναικεία ομάδα βολεϊ, χάνοντας στον Λαγκαδά με 3-0. Στο γήπεδο όπου είχε χάσει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Γιώργου Χρυσομαλλίδη είχε να αντιμετωπίσει το… πολικό κρύο λόγω μη ύπαρξης θέρμανσης και έναν αντίπαλο αποφασισμένο.

Η εμφάνιση της Ελπίδας ήταν μετριότατη και η ήττα φυσιολογική, αφού οι γηπεδούχες ήθελαν περισσότερο τη νίκη. Δικαιολογία δεν αποτελεί ούτε η απουσία της Παπάζογλου, ενώ στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν η… guest εμφάνιση της Αντζελας Δέμπη. Η διεθνής διαγώνια, λίγες μέρες μετά την επιστροφή της από της Εθνική Νεανίδων και πριν την επιστροφή της στις ΗΠΑ, φόρεσε ξανά την πράσινη φανέλα με το Νο 2 για να βοηθήσει την Ελπίδα, αποδεικνύοντας τους στενούς δεσμούς της με τον σύλλογο που την ανέδειξε.

Τα σετ: 25-18, 25-22, 25-19.

ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ (Ζωλασταθιάδης): Ανδρονικίδου, Βλάχου, Σιδηρά, Αρμουτάκη, Δημητριάδου, Στεργίου, Κουρτίδου (λ), Φίλια, Κλέπκου, Στόιου, Τσιούπα.

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Σεφεριάδου, Κ. Μπολέτου, Μ. Μπολέτου, Καλαντάτζε, Βουγιουκλίδου, Ιακωβίδου, Σουπιώνη (λ) - Δέμπη, Καραμούτσα, Αμπεριάδου, Ντουμάνι, Σκλόπη.