Την μεγαλύτερη μέχρι τώρα νίκη της, στο πρωτάθλημα της Α Γυναικών, πέτυχε την Κυριακή η Ελπίδα με 3-0 επί του Αρη, υποχρεώνοντας έτσι τον αντίπαλό της στην πρώτη του ήττα. Αντίθετα, η ομάδα των Αμπελοκήπων παραμένει αήττητη και έχει πλέον συγκάτοικο στην κορυφή μόνο τον Αίαντα, με τον οποίο θα αναμετρηθεί σε δύο εβδομάδες.

Οι φίλαθλοι που κατέκλυσαν το γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης» είδαν ένα πραγματικό ντέρμπι κορυφής στα δύο πρώτα σετ, πλούσιο σε θέαμα και σασπένς. Οι δύο ομάδες εναλλάσονταν στο προβάδισμα και οι Αρης είχε σετ μπολ και στα δύο σετ (23-24), αλλά το εξαιρετικό σέρβις και το πολύ καλό μπλοκ έφεραν το 2-0. Το τρίτο σετ ήταν παράσταση για ένα ρόλο, αφού η διαφορά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις (17-7) και ο αγώνας ολοκληρώθηκε μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα.

«Ηταν μια μεγάλη νίκη και αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια για την εμφάνιση και το πάθος τους. Οι πανηγυρισμοί όμως θα σταματήσουν από την Δευτέρα, γιατί έχουμε ακόμη πολύ δρόμο και σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας», δήλωσε ο τεχνικός της Ελπίδας, Γιώργος Χρυσομαλλίδης.

Τα σετ: 26-24, 27-25, 25-9

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Κ. Μπολέτου, Σεφεριάδου, Ιακωβίδου, Παπάζογλου, Μ. Μπολέτου, Καλαντάτζε, Σουπιώνη (λ) - Κουτούλα, Καραμούτσα, Νώτη.

ΑΡΗΣ (Σολκίδης): Κοκκινίδου, Γεροβασιλείου, Σωτηρίου, Καλούδη, Τυφλιώρη, Πήττα, Καψαμπέλη (λ) - Αποστολίδου, Γουγούση, Θεοτή.

Την επόμενη Κυριακή 14 Δεκεμβρίου η Ελπίδα θα παίξει στον Λαγκαδά. Τα άλλα αποτελέσματα:
Πιερικός - Αίας 0-3
Ερμής - Ν. Βότσης 0-3
ΕΟΣ - Πήγασος 3-0
Ηρακλής Ιωαν. - Νέα Γενεά 3-0
ΔΑΣΩ - ΑΣΚ Λαγκαδά 2-3