Την φανέλα της Ελπίδας θα συνεχίσει να φορά και την φετινή περίοδο η Κατερίνα Μπολέτου. Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας δέχτηκε το καλοκαίρι πρόταση να μεταγραφεί στους Μακεδόνες Αξιού και να αγωνιστεί στην Α1 Γυναικών, ωστόσο επέλεξε να παραμείνει στους Αμπελόκηπους και να βοηθήσει την Ελπίδα. Τους λόγους της απόφασής της εξήγησε η ίδια στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου (www.aselpis.gr).

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση των Μακεδόνων Αξιού και τον προπονητή κ. Σκουληκάρη, που μου πρότειναν να συμμετέχω στο ρόστερ της ομάδας τους για την νέα σεζόν. Η πρόταση τους με τιμά, ωστόσο υπήρχαν πολλοί παράγοντες που συνέβαλαν στην απόφαση μου να παραμείνω στην Ελπίδα. Ενας από τους πιο σημαντικούς είναι ότι διοίκηση και προπονητής συνεργάζονται άψογα κι αυτό αποτελεί κέρδος για όλες τις αθλήτριες του συλλόγου. Εξαιρετική είναι και η δική μου συνεργασία με τον προπονητή κ. Χρυσομαλλίδη, ο οποίος βοηθά όλη την ομάδα να βελτιώνεται και τον ευχαριστώ γι’ αυτό. Επίσης, δεν θα μπορούσα να ξεχάσω δύο ανθρώπους που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στο σωματείο και σε μένα, τον κ. Ακη Ιακωβίδη και τον κ. Αγγελο Ταλαμπίρη. Τους ευχαριστώ για όσα μου έχουν προσφέρει και μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε και η δική τους παρουσία».

- Για τις συναθλήτριές της…
«Οι συμπαίκτριες μου ήταν αποφασιστικός παράγοντας. Εχουμε περάσει αρκετά χρόνια μαζί και μπορώ να πω πως μεγαλώσαμε μαζί και είμαστε κάτι παραπάνω από φίλες. Στον αγωνιστικό τομέα έχουμε αποκτήσει καλή χημεία μεταξύ μας και αυτό λειτουργεί θετικά για όλες μας».

- Για το μέλλον της…
«Επιθυμία μου είναι να δουλέψω για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμη στην Ελπίδα, να γίνω καλύτερη και στο μέλλον ελπίζω ότι θα έχω προτάσεις από ομάδες της Α1 και θα μπορέσω να ανταπεξέλθω καλύτερα. Ομως, ακόμη και αν κάποια στιγμή φύγω από την Ελπίδα, είμαι σίγουρη πως κάποια στιγμή θα γυρίσω πίσω στην οικογένεια μου».