Τελευταίος αγώνας της χρονιάς για τις γυναίκες, στο Βότση επί του Ναύαρχου και ήττα με 3-2 (23-25, 30-28, 26-24, 20-25, 15-12) σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Χωρίς άγχος έπαιξαν οι δύο ομάδες και άφησαν μια ωραία γεύση για τον κόσμο που παρακολούθησε το παιχνίδι, όπως ωραία ήταν και η γεύση που άφησαν στο φίλαθλο κοινό όλη τη χρονιά.

Νεοφώτιστη ομάδα με πολλή καλή πορεία στο πρωτάθλημα, ευχάριστη έκπληξη με την 4η θέση που κατέκτησε, με τις εξαιρετικές εμφανίσεις και τις μεγάλες νίκες που σημείωσε. Χαρακτηριστικότερη αυτή μέσα στο Ανατόλια με 2-3, απέναντι στην ομάδα που τελικά δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο. Η Ελπίδα ήταν μια από τις πιο καλοδουλεμένες ομάδες της κατηγορίας, με μικρό μ.ο. ηλικίας από τους μικρότερους ίσως και τον μικρότερο του ομίλου, ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και πέτυχε 100% και με το παραπάνω τον στόχο που είχε θέσει από την αρχή της χρονιάς. Μια χρονιά που όλοι ελπίζουμε πως θα είναι η αρχή για κάτι πιο μεγάλο στη συνέχεια καθώς πλέον και τα κορίτσια αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες από ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπου στάθηκαν επάξια και συγκρότησαν μια από τις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι όλα τα σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες με το Ναύαρχο να χαμογελά τελικά και να κλείνει με νίκη τη χρονιά τερματίζοντας στην 5η θέση της βαθμολογίας.

 

ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗΣ (Δεληγιάννη): Παπαφωτίου, Χατζηεφραίμογλου, Αγγελοπούλου, Λίτσιου, Λυκούδη, Κώστα, Καψαμπέλη (λ)/ Καραγιαννοπούλου, Τσοπανίδου, Γκρεμιλογιάνη

 

ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Χρυσομαλλίδης): Καραμούτσα, Παπάζογλου, Μπολέτου Μ., Μπολέτου Κ., Νώτη, Καλαντάτζε, Ιακωβίδου (λ)/ Λουτατίδου, Ντολοπούλου, Δρακουλίδου