Την ήττα γνώρισε η ανδρική ομάδα από το Ζαφειράκη, στη Νάουσα με 3-2 (25-19, 25-21, 14-25, 20-25, 15-11) σετ. Ένα παιχνίδι με το γόητρο να είναι ένα σημαντικό κίνητρο για τη διεκδίκηση της νίκης και από τις δύο ομάδες, με τη γηπεδούχο ομάδα να μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι. Ο Ζαφειράκης επέβαλε από την αρχή το ρυθμό του, ενώ η Ελπίδα ήταν μουδιασμένη και φάνηκε ότι δε μπορεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Με υποδοχή σε χαμηλά επίπεδα και αρκετά λάθη έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0 αλλά η συνέχεια ήταν διαφορετική. Οι αθλητές του Γιάννη Κυλίτση αφυπνίστηκαν και κατάφεραν να πάρουν το τρίτο σετ έχοντας την απόλυτη υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο. Σοβαροί και στο τέταρτο σετ προηγήθηκαν και κράτησαν υπέρ τους διαφορά μέχρι το τέλος για να ισοφαρίσουν σε 2-2. Στο τάι μπρέικ παίχτηκαν όλα για όλα και από τις δύο ομάδες, με το Ζαφειράκη να αποδεικνύετε πιο ψύχραιμος και να καταφέρνει να κατακτήσει με τη δύναμη της έδρας, το ροζ φύλλο και τους δύο βαθμούς της νίκης. Ένα βαθμό αποκόμισε η ομάδα μας που παραμένει στην 4η θέση της βαθμολογίας.

 

Ζαφειράκης Νάουσας (-):Τσιρής, Αποστόλου, Σιπιτάνος, Μάγγος, Ανδρέου, Προύσαλης, Αντιφάκος (λ), Ορδουλίδης, Λαπάρας, Ιωακειμίδης.

 

Ελπίδα Αμπελοκήπων (Κυλίτσης): Κοντογιάννης, Κοεμτζής, Μπατσάρας, Γαβριήλ, Βασιλειάδης, Καρασαρλίδης, Αλμαλής (λ), Βουλγαρίδης.