HORECA

Καλώς ήρθατε στην οικογένεια Πορτοκαλίδη!

Καλεστε μας

2310.797.797

ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Επιλεγμένα προϊόντα

Vegan
Vegan ( 19 Items )
New
New ( Items )
Βραβευμένα
Βραβευμένα ( 19 Items )
Μπουγάτσες
Μπουγάτσες ( 11 Items )

100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Οδηγίες ψησίματος

Οι γευστικές χειροποίητες πίτες της Οικογένειας Πορτοκαλίδη, έτοιμες σε λιγότερο από 1 ώρα. Δείτε τα βίντεο με τις αναλυτικές οδηγίες για κάθε κατηγορία.

  • Οδηγίες Προετοιμασίας
  • Οδηγίες Στοφαρίσματος & Ψησίματος
Front Image
ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Διασφάλιση
Ποιότητας

ISO: 22000

Καθορίζει τις απαιτήσεις για ένα σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων.

Δίνει την ευχέρεια σε έναν οργανισμό που εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα στην τροφική αλυσίδα να εφαρμόζει ένα σύστημα που παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες που είναι ασφαλή, σύμφωνα με τη χρήση για την οποία προορίζονται. Επίσης, διασφαλίζει τη συμμόρφωση με τις ισχύουσες νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις για την ασφάλεια των τροφίμων, καθώς και τη συμμόρφωση με τις αμοιβαία συμφωνημένες απαιτήσεις των πελατών. Θεωρείται το πιο αναγνωρισμένο και διαδεδομένο πρότυπο ποιότητας παγκοσμίως.

IFS Food version 7

Αποτελεί πρότυπο που προέκυψε ως προϊόν συνεργασίας της Ένωσης Γερμανών Λιανεμπόρων (HDE) και των αντίστοιχων Γάλλων Λιανεμπόρων (FCD).

Είναι αναγνωρισμένο από την Global Food Safety Initiative (GFSI). Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην πολιτική ποιότητας, τη διαχείριση των πόρων, το σχεδιασμό και τις παραγωγικές διαδικασίες, τις ποιοτικές μετρήσεις και αναλύσεις, την άμυνα τροφίμων και τις επιθεωρήσεις τρίτων μερών. Επιπρόσθετα περιέχει αυξημένες απαιτήσεις σχετικά με τη συμμόρφωση με τις προδιαγραφές των πελατών.

ITI

Το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης (Superior Taste Award) είναι ένα βραβείο ανοιχτό σε κάθε καταναλωτικό προϊόν τροφίμων ή ποτών.

Διοργανώνεται ετησίως από το 2005 από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης (InternationalTasteInstitute), που ειδικεύεται στην αισθητηριακή αξιολόγηση και πιστοποίηση καταναλωτικών προϊόντων τροφίμων και ποτών.Τα προϊόντα ελέγχονται από μια ομάδα επαγγελματιών σεφ και σομελιέ σύμφωνα με μια μοναδική μεθοδολογία. Χάρη στην κριτική επιτροπή κορυφαίων ειδικών γαστρονομίας, το Superior Taste Award αναγνωρίζεται ευρέως στη βιομηχανία Τροφίμων & Ποτών και είναι ίσως η πιο διάσημη πιστοποίηση γεύσης παγκοσμίως.

ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

Σαν να τις φτιάχνατε μόνοι σας
στο σπίτι, αλλά καλύτερες!

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗ

Front Image
ΑΠΟ ΕΝΑ ΖΥΜΑΡΑΚΙ

Η ιστορία μας μέσα
από τον χρόνο

Η Οικογένεια Πορτοκαλίδη είναι μια σύγχρονη, ελληνική επιχείρηση τροφίμων, με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της κατεψυγμένης ζύμης. Το 2011, το πάθος των ανθρώπων μας για νέες ιδέες και καινοτομίες, έγινε πράξη.

Από τα χεράκια μας

Οι άνθρωποί μας καθημερινά ζυμώνουν, πλάθουν
και ανοίγουν φύλλο

Με αγνά υλικά

Σε όλα μας τα προϊόντα χρησιμοποιούμε εξαιρετικές πρώτες ύλες, χωρίς πρόσθετα, χωρίς συντηρητικά, από πιστοποιημένους προμηθευτές.

150

Εργαζόμενοι είναι η "Οικογένεια μας"

200

Προϊόντα Ζύμης και Σφολιάτας

5

Κέντρα Διανομής σε όλη την Ελλάδα

2000τ.μ.

Υπερσύγχρονων Εγκαταστάσεων

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΑΡΑ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Κάθε ημέρα ξεκινάει και τελείωνει με τα προϊόντα ζύμης
της Οικογένειας Πορτοκαλίδη

ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ

Είπαν για εμάς

“Νόστιμα και φρέσκα προϊόντα, με ιδέες και γεύσεις που δεν έχουμε ξανασυναντήσει. Συγχαρητήρια σε όλους για την πολύ καλή δουλειά που έχουν κάνει!”

Δημήτρης Διαχούτης

“Τα προϊόντα είναι ότι καλύτερο έχω φάει μπράβο σας συνεχίστε έτσι τα 5 αστέρια είναι λίγα ξανά μπράβο σας έχω ενθουσιαστεί.”

Ηλίας Αγιαννίδης

Organia

Χειροποίητες Πίτες

Προβολή
Organia

Παραδοσιακές Ζύμες

Προβολή
Προϊοντα ανωτερησ γευσησ

Βραβεύσεις

ITQI
Bakery Awards
#FEA